Benjabelle Daisy Brush Tree

april 27, 2014


Kako čistite čopiče za ličenje? Jaz sem jih predolgo lepila na okensko polico, kar izgleda takole, ter si obenem vsakič želela Benjabelle stojalo. Še v enem izmed mojih prvih wishlistov je bil! Tako, da si lahko mislite kako nadvse vesela sem bila, ko sem prejela svoje Benjabelle Daisy Stojalo za sušenje čopičev*.
Benjabelle Daisy Brush Tree
Benjabelle with brushes
Ali ne izgleda super? :) Tole stojalo je takoj postalo eno izmed mojih najljubših "napravic", res mi je všeč! Kot vidite na prvi sliki je spravljeno v škatlici v katerem so zloženi trije deli tako imenovanega drevesa. Sestavljen je iz glavnega dela, ki ima tri sloje - dva sta iz plastike, med njima pa je silikonska plast, ki oprijema čopiče, ter dveh delov, ki tvorijo X in podpirajo prvega.
Benjabelle
Benjabelle Pink
Benjabelle Pink Brush Tree
Benjabelle Daisy Pink
Stojalo je enostavno za uporabo, sestavi se zelo preprosto, a pri razstavljanju imam vedno težave. Dela, ki predstavljata spodnji del stojala se zatakneta v glavni del in vedno, ko ju želim spraviti narazen sem v strahu, da bo kaj počilo ali pa se zlomilo. Na srečo je izdelek iz trde plastike tako da se to ne zgodi, a vseeno bi želela, da bi bilo zasnovano drugače. Ali pa le jaz ne poznam najboljšega načina in je po vsej verjetnosti čisto preprosto. :) In če sem že zelo natančna, ena "noga" je malenkost krajša in s tem celotno stojalo deluje rahlo nestabilno. Kar pa ne pomeni, da ni stabilno, sploh ne! Le v vednost, ker mene je to presenetilo. 
Daisy stojalo je primerno za sušenje 14 čopičev, 2 večjih, 4 srednjih in 8 majhnih. Super za število čopičev, ki jih uporabljam vsakodnevno. Ne bom zdaj pisala, kako pomembno je čiščenje čopičev a le pomislite na to, kaj vse se nabira na njih, bom pa napisala, da je najboljše, da jih sušite vertikalno. Torej tako, da so obrnjeni navzdol. Pravilno sušenje je zelo pomembno, ker sicer voda lahko pronica v držalo čopiča in s tem rahlja lepilo, ki skupaj drži ščetine. S tem pa se seveda uničuje čopič. S Benjabelle stojalom pa teh problemov ni. Mokre čopiče dam v silikonska oprijemala od spodaj, nato pa jih po nasvetu mojega fanta, odstranim enako ter jih ne povlečem od vrha. Mislim, da bodo silikonska oprijemala tako dlje časa v dobrem stanju in se bodo kasneje uničila.
Benjabelle Daisy Brush Tree Pink
Benjabelle Pink Daisy Brush Tree
Benjabelle Daisy stojalo zelo priporočam, sploh, če čopiče sušite vodoravno. Meni je zelo olajšalo delo in lepljenje čopičev na polico, zaradi česar sem tudi manjkrat očistila čopiče. In če niste najbolj navdušeni nad roza barvo, je na voljo tudi v črni.:)

Kako se vam zdi? 


Translation
How do you dry your brushes? I used to dry them like this, like a pro I know! :) Drying your brushes this way is better for them, because the water can't leak into the holders of the brushes and ruin the glu that holds the bristles together. So for that reason I've always wanted to try the Benjabelle Tree and was lucky enough to get my own Benjabelle Daisy Brush Tree* in pink. So happy, no more sellotape for me, yaay! :)
The tree comes in a nice little box with three pieces made out of a thick plastic. The main one also has a sandwiched sillicone layer that grips brushes. The tree is easy to assemble but I do have some problems when I have to disassemble it. The two pieces that form the X shape are so hard to take apart from the main piece. I always think that something will break. Maybe there's an easy way to take the tree apart but I don't know it. :) And If I'm already picky, one piece from the X is actually a bit shorter and it doesn't support the board. The tree is sturdy, it doesn't fall over or anything like that, but I wish it wouldn't have that wobbly feeling to it. But other than that, it's an amazing contraption!
The Daisy Brush Tree holds 14 brushes, 2 large, 4 medium and 8 thin brushes. Just perfect for my everday makeup brushes. I stick my brushes into the sillicone holes from the underneath and I remove them in the same direction, as my boyfriend recommended. :) That way the sillicone "teeth" will hold the shape better and longer. I hope! 
I love my Daisy Tree and I really recommend it! Makes drying your brushes such an easy chore. :)
What do you think about it?


Love, 
Jana xx
*sample generously provided

16 komentarjev :

 1. Se strinjam, krasno je :) Ga ves čas uporabljam.

  OdgovoriIzbriši
 2. Aaah, super je! Tud meni bi prišel prav :).

  xx

  OdgovoriIzbriši
 3. Oooo, odlično izgleda! Jaz sem še vedno pri lepljenju s salotejpom, kako nadležno, pa vedno se mi odlepijo! Gre stojalo tudi na moj wishlist ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaaa ful nadležno, meni so se tudi vedno odlepili! Upam, da ga boš hitro kupila/dobila :))

   Izbriši
 4. Ga imam na WL že neki časa, samo če bi pogledala mojo WL bi to bila ena ogromna knjiga, verjetno lahko primerjam s tisto Harry Potter :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hihihi ja ali pa kar dve knjigi :P pa ko kupim en izdelek iz wishlista se na njem v istem času znajdejo še trije :P

   Izbriši
 5. This is so neat! I usually just wrap my brushes in a towel...it works!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. It's really awesome and I'm so happy I've got it :)

   Izbriši
 6. Meni se zdi super ideja, ampak jaz bi potrebovala vsaj ene šest stojal za vse moje čopiče, tako da bom zaenkrat vztrajala kar pri sušenju na polički. Jaz jih samo položim na brisačo, pa k sreči nikoli še z nobenim čopičem nisem imela problemov. Nekatere imam že osem let. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja ti bi pa res rabila več teh stojal :) in še to unih ta večjih :) Uf 8 let, noro :))

   Izbriši
 7. What a clever idea. I haven't seen anything like this before x

  OdgovoriIzbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.