Gorgeous MuLondon Giveaway!

marec 17, 2014


Čas je za novo nagradno igro in ta je res čudovita! Boris, ustanovitelj in izdelovalec naravne in organske kozmetike MuLondon, podarja eni zelo srečni nagrajenki štiri prekrasne izdelke! Odlično, kajne?
MuLondon je angleška znamka, ki jo preprosto obožujem! Izdelki so primerni za vegane in niso testirani na živalih. Ne vsebujejo nobenih umetnih konzervansev, emulgatorjev ter umetnih dišav. V izdelkih so le naravne sestavine, ki so v večini iz organske oziroma ekološke pridelave.

A pojdimo raje kar na nagrado in pravila za sodelovanje. 
Srečna nagrajenka bo prejela 4 izdelke:

* MuLondon Kremo za obraz po izbiri *


* MuLondon Peno za čiščenje obraza po izbiri *


* MuLondon Toaletno torbico iz omejene kolekcije *
Za sodelovanje v MuLondon nagradni igri sledite navodilom v Rafflecopter obrazcu. Morate biti spremljevalec mojega bloga na Bloglovinu ali GFC-ju, "lajkajte" Mulondon Facebook stran in pod objavo napišite komentar, v katerem mi povejte, kaj vam je najbolj všeč pri pomladi. Za dodatne točke spremljajte mene in MuLondon na Instagramu, ter MuLondon na Twitterju.
Nagradna igra traja 10 dni. Zmagovalka bo izbrana naključno in obveščena po elektronski pošti. Ta mi mora odpisati v 48 urah, če ne bo izbrana nova.

Vsem želim veliko sreče! :)

Translation
I have some very exciting news for you today! Boris, the founder and head cream-whipper of the beautiful brand MuLondon, has been very kind to give one of my lucky readers a chance to win a couple of his lovely products! Amazing, right? If you don't know it already MuLondon is a natural and organic line based in London. All products are vegan and cruelty free. They don't contain any nasty ingredients such as artificial preservatives, emulsifiers or fragrances.
But let's get on to the prize, shall we? :) 

 One very lucky winner will get:

- MuLondon Moisturiser of choice
- MuLondon Foaming Face Wash of choice
- MuLondon White Chocolate Elbow, Knee & Heel Cream
- MuLondon Limited Edition Cosmetic Bag

Giveaway is international and will be open for 10 days. For a chance to win all these goodies just fill the Rafflecopter form. There are three mandatory entries, follow my blog via Bloglovin or GFC, like MuLondon Facebook Page and write a comment telling me what is your favourite thing about spring. All other entries are optional but they increase your chances of winning. The winner will be chosen randomly and notified by email. I will wait 48 hours for their answer and if I don't get it, another winner will be picked.

Good luck! :) 

53 komentarjev :

 1. Super! :) Tole bi pa res preizkusila :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Oooo... super giveaway! MU London je zakon! :D

  Pri spomladi mi je najbolj všeč zelena narava, vse cveti in temperature se začnejo dvigati - idealno za sprehode/teke v naravi. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooooo kok noro! Hvala za priložnost, upam, da mi uspe. Ker si pa res zelo zelo želim preiskusit vsee po tvojih čudovitih ocenah!

  In kaj mi je všeč pri pomladi? Vse! Sonček, daljši, majn depresivni dnevi, narava se prebuja, ptički pojejo, začetek sezone sladoleda. Ni mi pa všeč cvetni prah, ker sem alergična, torej je tudi začetek jemanja tablet, kar mi pa res ni všeč..

  OdgovoriIzbriši
 4. Ooo super giveaway :)) Pri pomladi mi je všeč to, da vse cveti, da je končno bolj toplo, pikniki, sladoled, sprehodi, aahh obožujem pomlad <3

  OdgovoriIzbriši
 5. Daffodils! :-) And warm weather. Thanks so much for the awesome giveaway xx

  OdgovoriIzbriši
 6. Prva stvar, ki jo obožujem pri pomladi, je seveda sonček in bolj toplo vreme, drugače pa imam rada vse, pomlad je moj najljubpi letni čas. Všeč mi je, ko vse cveti, da lahko dosti časa preživljam zunaj, barve, ki me res inspirirajo za ustvarjanje ...

  OdgovoriIzbriši
 7. Uf, res krasen giveaway, da vidim, če bo kaj sreče ;)

  Pomlad naravnost obožujem in je moj najljubši letni čas - tista nora zelena zelena, ko začnejo poganjati listi, dvig temperatur in končno daljši dnevi.

  OdgovoriIzbriši
 8. Tole pa je super giveaway:) Še nisem pozabila tiste kreme z belo čokolado:) Pri pomladi mi je najbolj všeč, da lahko grem končno ven in to ne s tono oblačil, ampak samo s kakšno jopico. Pa da ob petih še nimam občutka kot da moram iti spat, ker bi bilo že temno zunaj:) Itak so pa najlepše barve v naravi, ko začne vse cveteti - čeprav se jaz potem s tabletami borim proti alergiji, ampak jo kar obvladam:)

  OdgovoriIzbriši
 9. Tole je pa top nagrada :)
  3 najljubše stvari glede pomladi so definitivno sonček, cvetje & končno lahko začnem s tekom v naravi - ker pozimi se preprosto ne morem spravit ven na mraz :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Super giveaway, Jana! ;) Pri pomladi mi je pa najbolj všeč, ko vse začne postajati bolj svetlo in toplo in mi tako prinese malo več energije. :P xx

  OdgovoriIzbriši
 11. Pri pomladi mi je najbolj všeč prebujanje narave in nov začetek, ki ga simbolizira.

  Res lep giveaway :)

  http://momminimalistfashion.blogspot.com/2014/03/this-weeks-happiness-review-150314.html

  OdgovoriIzbriši
 12. Ah so exciting! I love Mulondon! My favourite thing about spring is my birthday which is this Saturday wooo!x

  OdgovoriIzbriši
 13. Aaa, kakšno naključje, ravno včeraj sem gledala MuLondon kremice. ;)
  - Najboljše stvari pri pomladi: ležanje na soncu, vožnja s kolesom, kratki rokavi, cvetoča drevesa, tek zunaj in jagode (čeprav bo nanje treba še malo počakat). ;)

  OdgovoriIzbriši
 14. Ooo, odliiiiična nagradna igra! :D MuLondon je res zakon :))) Pri pomladi mi je všeč to, da vse cveti in diši, ptički pojejo, dnevi se daljšajo, temperature so prijetne in primerne za preživljanje prostega časa v naravi :)

  OdgovoriIzbriši
 15. Oh, to je pa super giveaway! Resnično si želim preizkusiti njihove stvari, ampak nisem ravno pri denarju trenutno. :)

  Kar se tiče pomladi, so mi pa najbolj všeč cvetoča drevesa. Kar ne morem se jih nagledat, ponavadi vsako leto naredim par slikic med sprehodi.

  OdgovoriIzbriši
 16. Another vegan and cruelty free company to add to the list! Thanks for hosting this giveaway. This company is new to me

  OdgovoriIzbriši
 17. Zelo lep giveaway :) Pri pomladi pa so mi najbolj všeč sprehodi v naravo. Mir in tišina sredi travnika, od koder ne vidiš cest, avtomobilov in ostalega hrupa.

  OdgovoriIzbriši
 18. Vaau, zadnje case sem obupala pri sodelovanju v nagradnih igrah, ker nikjer nikoli nic ne dobim, ampak te pa ne morem kar tako spregledati, + super pogoji so za sodelovanje! :) ze cel teden namrec vsem po vrsti razlagam kako zelo srecna sem, ker se je zacela pomlad. Ne morem opisati, s kaksno energijo me napolni sonce in zdi se mi, kot da se je spet zacelo cisto drugacno zivljenje, popolnoma brez skrbi, pa ceprav imam v soli polno dela. Obozujem dneve, ko ob cesti, kjer hodim domov iz sole, zacvetijo prva drevesa in potem takooo disi in sem enostavno srecna. Obozujem pomlad!

  OdgovoriIzbriši
 19. Super giveaway, upam da bom imela priložnost sprobati svoje prve veganske in naravne izdelke :) najljubša stvar pri naravi pa mi je dejstvo, da postane bolj toplo in da se končno lahko malo več gibam v naravi :)

  OdgovoriIzbriši
 20. not very original, but what i love about spring is the sun!!! and that i can wake up and go to work in light, not darkness. those two things make me happy the whole day, seriously.

  OdgovoriIzbriši
 21. Super giveaway, hvala <3
  Sicer sem oboževalka zime ampak nekje februarja je imam tudi jaz zadosti :) Najbolj so mi všeč daljši dnevi in višje temperature

  OdgovoriIzbriši
 22. Super giveaway :) Pri pomladi so mi najbolj všeč barve, vse rožice ki cvetijo, pozitiva, sonček, daljši dnevi :)

  OdgovoriIzbriši
 23. Ooo, izdelki te znamke so že tako dolgo na moji wishlisti, upam, da se mi nasmehne sreča :) Pri pomladi pa mi je najbolj všeč, ko se zbudim in zagledam čudovito cvetočo češnjo <3 :)

  OdgovoriIzbriši
 24. What I like about spring is colors :) bright colors everywhere. And smell. Smell of awakening nature and evreything becoming so alive. Even people feel more alive :) I hope I am lucky enough to win this amazing line!!!

  OdgovoriIzbriši
 25. Omg I love this giveaway! This brand has been on my radar for so long! So excited!

  I'm going to be very very typical here and say that my favorite thing about spring is the sun! After months of being in the dark it's nice to see the sun at 7pm!

  OdgovoriIzbriši
 26. I like that I don't need to wear a jacket the whole day, and that I can start using short skirts and sandals again.

  OdgovoriIzbriši
 27. Super giveaway!! :D
  Pri pomladi obožujem daljše dneve, sonček, vse začne zeleneti, dnevi postajajo toplejši..

  OdgovoriIzbriši
 28. Cherry blossom, lighter evenings and sunshine are my favourite things about spring. What a wonderful giveaway x

  OdgovoriIzbriši
 29. Pomlad je moj najljubši letni čas, ker je toplo in ni prevroče ali premrzlo, trava dobi najlepšo zeleno barvo, drevesa in rože zacvetijo. Na splošno je kot v pravljici :D

  OdgovoriIzbriši
 30. Oh, kako kul giveaway...
  Pomlad je za mene čas prebujanja in tudi čas spomladanske utrujenosti... In to ni nič kaj slabega, saj prvo sem utrujena, potem pa se poberem in je akcija pod sončkom toliko večja... (:

  OdgovoriIzbriši
 31. divji šparglji in regrat :) Pa seveda daljši,toplejši, sončni dnevi;) Super giveaway, že več časa razmišljam o tem da bi preizkusila kakšno MuLondon kremco!;)

  OdgovoriIzbriši
 32. To pa je giveaway in pol :) Moja najljubša stvar pri pomladi je definitivno sonček, ker se takoj počutim bolj veselo in sem polna energije. Pa seveda ne smem pozabit na moj rojstni dan ;)

  OdgovoriIzbriši
 33. amazing giveaway! My favourite thing about Spring is not having to wear heavy coats and the start of bright colours xo

  OdgovoriIzbriši
 34. wau, res super giveaway, bi bla zelo vesela, če bi mi uspelo zmagat.<3 :P
  Pri pomladi pa najbolj obožujem to, da se narava začne prebujat, ptički pojejo, veliko je rožic (zvončki, trobentice, narcise,...) in pa seveda SONČEK, ta mi vedno da ogrooomno energije in me me spravi v dobro voljo<3 :) pa všeč mi je tudi, da so dnevi vedno daljši in toplejši. :)

  OdgovoriIzbriši
 35. Pozdravljena, definitivno daljši dnevi.

  OdgovoriIzbriši
 36. Pri pomladi mi je najbolj všeč sončke in ravno prave temperature za preživljanje popoldnevov na zraku. :)
  xx, Kaja

  OdgovoriIzbriši
 37. Oooo kako dober giveaway !
  Spomladi mi je najbolj všeč, ko so dnevi daljši in lahko uživaš na soncu brez,da bi ti bilo prevroče ali mrzlo. Ter je vse bolj veselo in barvito :)

  OdgovoriIzbriši
 38. Pomlad obožujem zaradi ptičjega petja zjutraj. :)

  OdgovoriIzbriši
 39. To be perfectly honest, I'm a better functioning human being when the weather is warmer

  OdgovoriIzbriši
 40. I love MuLondon products and like you I look for natural products where I can

  OdgovoriIzbriši
 41. I love the jacaranda trees

  OdgovoriIzbriši
 42. sonček, sprehodi, otvoritev tekaške sezone ;)

  OdgovoriIzbriši
 43. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 44. I'm a spanish mulover. I'm in troble with GFC, i'll try be your follower later :(

  OdgovoriIzbriši
 45. love the weather and flowers!

  OdgovoriIzbriši
 46. Rain, and flowers. I'm very happy that this is international, too!! Thanks!

  OdgovoriIzbriši
 47. Pri pomladi mi je najbolj všeč občutek da se narava spet prebuja po dolgi zimi, ki me napolni z novo energijo in ustvarjalnostjo! In pa seveda toplo vreme, ki ga prinaša pomlad. Hvala za to odlično priložnost, Jana! :)

  OdgovoriIzbriši
 48. I love the warm weather and vibrant colors of sunshine and blooming flowers.

  OdgovoriIzbriši
 49. I love that I can smell it in the air, I feel it's giving me wings to fly :)

  OdgovoriIzbriši
 50. Volim taj poseban osjećaj ponovnog buđenja prirode, za mene je to pravo vrijeme za donošenje novih životnih odluka i kretanje ispočetka, pravilnije...

  Krasan i jako motivirajući giveaway.

  OdgovoriIzbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.