Auromere Ayurvedic Soap, Sandalwood and Turmeric with Organic Neem

oktober 01, 2013


Auromere Ayurvedic Soap Sandalwood Turmeric with Organic Neem
 Ajurvedsko milo indijske znamke Auromere kot aktivni sestavini vsebuje eterično olje sandalovine in kurkumo. Vsi pa že veste, da obožujem kurkumo. :) Vsebuje tudi veliko ajurvedskih olj in rastlinskih izvlečkov v katere se ne bom spuščala, ker večine sploh ne poznam.
Auromere Ayurvedic Soap Sandalwood Turmeric with Organic Neem Ingredients
Milo močno diši po sandalovini in zaradi kokosovega olja se zelo dobro peni. Uporabljam ga že več tednov, skoraj vsak dan, običajno zjutraj, včasih tudi zvečer. Ne uporabljam ga za odstranjevanja ličil, imam pa tudi občutek, da bi pekel oči. Mila ne uporabljam redno, za čiščenje kože izmenično uporabljam še nekatere druge izdelke, a opazila sem zmanjšanje mozoljev in rdečice.
Porabi se ga izjemno malo, na milu se še vedno rahlo pozna napis oziroma odtis znamke. Po uporabi je koža rahlo suha, ne bi rekla, da zateguje, če pa v petih minutah ne nanesem kreme pa je občutek zelo neprijeten. Ni enako kot pri uporabi masla za čiščenje obraza ampak zjutraj mi je svež občutek na koži všeč. Prav tako pa kremo nanesem takoj po čiščenju obraza. Milo naj bi kožo pustilo tudi mehko s čimer se ne strinjam, ker rahlo izušujoči izdelki moje kože nikoli ne naredijo mehke. Če primerjam z Aubrey milom, je Auromere milo veliko nežnejše, kože ne draži in izsušuje tako kot mi jo je tisto, ki mi je po večkratni uporabi zaradi pregrobih učinkovin naredilo rdeče madeže. In čeprav oba močno dišita po sandalovini, mi je vonj Auromerevega mila ljubši, hitro sem se ga privadila. Vonj je res izrazit, po prebiranju komentarjev je nekaterim zelo všeč, drugim pa izjemno smrdi.
Auromere Ayurvedic Soap
Meni je milo zelo všeč pa še poceni je, na iHerbu 78 g mila stane manj kot 2€. Namenjeno je za normalno do mastno kožo, še posebej je primerno za kožo nagnjeno k nepravilnostim kot so mozolji. Priporočam torej vsem z mešano in mastno kožo. Če imate občutljivo kožo, pa se mu raje izognite. 

Love, Jana

4 komentarji :

 1. Interesting scent combo I imagine, personally I'm not a fan of sandalwood, not a fragrance I enjoy

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I know what you mean it can be quite strong but i kinda got used to it..:)

   Izbriši
 2. Ok, sandalovina. Sam da slišim to besedo in sem prodana :)!

  xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hihi :) Ja, sj je kar vredu, ko se navadiš :) xx

   Izbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.