Isvara Organics Baby Shampoo & Conditioner

september 16, 2013


Oh joj, kje naj sploh začnem. Šampon in balzam sta zanič! 
Isvara Organics Baby Shampoo and Conditioner
Na mojo srečo sem izdelka kupila, ko sta bila znižana. Všeč so mi bile sestavine in zato sem se tudi odločila za otroško verzijo, ker ostali Isvarini šamponi in balzami ne vsebujejo tako čistih sestavin. Pričakovala nisem veliko, na vse zadnje gre za izdelka, ki sta namenjena otrokom in sta verjetno zato tudi tako slabo učinkovala na mojih laseh.

Isvara Organics Baby Shampoo and Body Wash
Šampon med drugim vsebuje sivkino vodo, umiljeno kokosovo, olivno in jojobino olje, aloe vera gel, rastlinski glicerin, eterična olja sivke, divje kamilice in rožmarina. Šampon sploh ne diši, vonj je pravzaprav zelo neprijeten, sploh ob stiku z vodo na lasišču. Presenetljivo dobro se peni, glede na sestavine sem mislila, da se sploh ne bo. Do tukaj vse lepo in prav. :) Problem se pojavi pri izpiranju. Lasje postanejo zelo, zelo suhi, če ne že kar "škripajoči". Po vsem tem lasje komaj čakajo na balzam.

Isvara Organics Baby Conditioner
Balzam vsebuje podobne sestavine kot šampon, sivkino in kamiličino vodo, rastlinski glicerin, poleg pa še ricinovo olje, šipkovo olje, pšenične in ovsene proteine.. Balzam diši a celoten proces umivanja las le še poslabša. Las ne navlaži, ne nahrani, lasje niso mehkejši. Zelo nenavadno ampak moji lasje so po umivanju izjemno suhi, obenem pa tudi mastni. Postanejo zelo težki, razčesati jih je skoraj nemogoče, postanejo zelo "bleh". Grozno!

Izdelka sem uporabila dvakrat in nikoli več! Čeprav sem imela zelo slabo izkušnjo, še vseeno želim preizkusiti nekatere njihove izdelke, na primer vlažilno masko ali pa pomlajevalni serum.

Ste že preizkusile kakšen izdelek od Isvare Organics? Ali pa imele podobno izkušnjo? Upam, da ne. :)


4 komentarji :

  1. Prvič slišim za to znamko in škoda, da si bila nad izdelki razičarana. No, mogoče bodo pa maske/serumi popravili okus :)!

    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvič slišim za tole... Škoda, da je oboje tako slabo :/ Upam da boš z ostalimi izdelki imela boljše izkušnje :)

    OdgovoriIzbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.