The Beauty Blogger Tag

avgust 02, 2013


Ina, ki piše blog Lovely Little Lux-uries me je taggala za Beauty Blogger Tag, ki je sestavljen iz parih vprašanj povezanih s kozmetiko. Hvala Ina. :) Vprašanja sem pustila kar v angleščini, odgovore pa napisala v slovenščini. Upam, da to ni preveč moteče a vprašanja sem želela obdržati v prvotni obliki.

The Beauty Blogger Tag
Rules:
 • tag the creator of the tag – The Beau Bow  
 • tag some more beauty bloggers you want to do the tag  
 • title your post “The beauty blogger tag” 
 • answer the questions 


1. Name the beauty routine you barely do!

Nikoli ne uporabljam primerja pod pudrom, se mi sploh ne zdi potrebno. Nikoli ga niti nisem imela. Poleg tega tudi redko uporabljam senčila, ker se mi preprosto ne ljubi, sploh pa ne v tej vročini. :)

2. Is washing your make up brushes something you regularly do?

Ja, pri čiščenju čopičev sem kar pridna, sploh pri tistih za obraz. Odvisno od uporabe a običajno jih čistim enkrat na teden s šamponom za lase, ki ne vsebuje grobih čistilcev in silikonov.

Tako jih sušim :)

3. How long will you last with chipped nail varnish?

Pred nekaj leti me je okrušen lak zelo motil in sem ga morala takoj odstraniti. Zdaj pa počakam kakšen dan ali dva, odvisno. Včasih noht z okrušenim lakom le malo popravim z dodatnim nanosom laka, čez nanesem kakšne bleščice in je takoj spet v redu. Okrušen lak na nohtih me moti  tako da se trudim, da so lepo nalakirani ali pa sploh niso.


4. How long do you put off buying/replacing a beauty or nail polish product even if you need it (ie. top coat, foundation, etc.)?

Mojo "holy-grail" Lily Lolo podlago vedno kupim še preden mi zmanjka prejšnje. Če izdelek potrebujem, potem ga pač kupim že prej in ne čakam, da mi ga zmanjka. :)

5. What is your worst beauty habit?

Včasih sem bila zelo lena pri puljenju obrvi. Imam kar svetle obrvi, ki niso preveč goste, poleg tega sem imela pa še fru fru. No, sedaj sem se že skoraj navadila rednega puljenja.  


6. Name something non-beauty related you put off doing all the time? 

Najlažje vprašanje - izogibam se pisanju diplomske naloge. No, saj se trudim in prebiram različne članke a še vseeno gre prepočasi. Mi gre že tako na živce, da ne morem povedati.  :( 


7. When going out somewhere do you leave getting ready to the last minute or not? 


Ličiti se začnem že prej a na koncu se mi skoraj vedno mudi. :) Če imam dovolj časa, se vedno ličim počasi, zraven pa sem še malo na internetu. A redko oziroma skoraj nikoli ne zamujam.  


8. Can you commit to spending bans? 


Odvisno koliko časa ne bi smela ničesar kupiti. Verjetno bi zdržala a ne vidim razloga za to. :D 


9. How organized is your makeup and nail polish collection? 


Čeprav imam mizo vedno polno nekih stvari, imam lake in makeup kar pospravljene. Lake imam v starih L'Occitane škatlah na polici, ličila pa v manjših škatlicah, tudi v dveh od Ferrero Rocher, v predalu. Če bi imela več prostora, bi vse skupaj lepše organizirala a zaenkrat je v redu. :)

10. What is the longest time you have gone without writing a blog post?

Mislim, da en teden, morda kakšen dan manj. 


Bom kar sledila trendu in taggala nekaj slovenskih blogerk:

* Hysteria of Decay
Senny

Lep vikend! xx

16 komentarjev :

 1. jaz tudi nikdar ne uporabljam primerja, sploh ne zastopim, zakaj ga eni oziroma, zakaj se ga sploh!

  da se umije copice je zelo vazno, jaz tudi s samponom za lase umivam :)

  lp
  svetlana

  http://lavenderstarbys.blogspot.de

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Primer naj bi podaljsal obstojnost pudra, sploh pri mastni koži in zdaj ko je poletje naj bi bil fajn..ampak jaz ga ne rabim, mi puder dobro zdrži :)
   Ja, s šamponom je najlažje :)

   Izbriši
 2. Vau, lepo napisano :) Tudi jaz shranjujem v L'Occitane škatlah, se ličim počasi z računalnikom v bližini...glede diplomske pa - ko enkrat začneš pisat ne smeš nehat in si postavi rok (no meni ga je fax). Naberi vse literaturo, potem pa samo piši. Jaz sem se jo končno lotila in v manj kot 3 tednih bom verjetno končala (še ta teden, juhu):)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. O hvala<3 Uau! Ti si pa pridna! Jaz v treh tednih komaj literaturo pregledam..:) Koliko strani pa imaš za napisati? :)

   Izbriši
  2. Samo okoli 30 ampak mi je veliko časa vzela statistična obdelava :( Sem videla da si me taggala...bom naredila takoj ko bo čas! :)

   Izbriši
  3. Vedno je nekaj, da vse skupaj pol traja več časa :( Kak sem ti fouš, jaz sem še po starem programu in moram napisati od 60 do 80 strani :( Super, se že veselim branja! :)

   Izbriši
 3. Prvo in sedmo imava pretty much enako :) Sicer pa super da si se odločila napisat, take zadeve so vedno fajn za brat :)

  OdgovoriIzbriši
 4. great stuff,love the brushes :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Oooh, ful zanimiv post :)! Mava kar par podobnih "rutin" :D. In hvala za tag, se že prav veselim pisanja :)!

  xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. O hvala<3 Super, ni za kaj, se že veselim branja! :) xx

   Izbriši
 6. great answers! Love your technique for drying brushes lol xo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thanks:) Hehe yeah it looks kinda funny but it's effective:D xx

   Izbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.