Benecos Natural Multi-Effect Mascara

julij 01, 2013


Benecos Natural Multi-Effect Mascara

Naravna maskara za trepalnice nemške znamke Benecos. Maskara naj bi trepalnice podaljšala, zavihala in povečala volumen. Imam črno barvo, odtenek Just Black.

Benecos Natural Multi-Effect Mascara

Tale maskara me je kar pozitivno presenetila. Glede na to, da gre za naravno maskaro, ki so običajno ali slabše ali pa zanič, bi za to rekla, da je zelo dobra. No, dokler se nisem spravila fotografiranja trepalnic, ki so vse povprek. Na žalost nimam popolnih trepalnic in glede na fotografije mi maskara sploh ni všeč. Ampak  dobro, nimam kaj, trepalnic ne morem kar spremeniti. Ko bi jih vsaj redno začela mazati z oljem, morda bi vsaj to kaj izboljšalo. A seveda vedno pozabim. Pa dovolj o tem in raje na oceno.

Zavihane trepalnice brez maskare.

En nanos maskare. Zavihanosti trepalnic mi ne obdrži toliko kot bi želela a za naravno maskaro ni slabo. Slabšo izkušnjo sem imela tudi že z drugimi maskarami. Ni najbolj črne barve a je popolnoma normalnega, črnega odtenka. Trepalnice mi torej z enim nanosom obarva in zaradi tega malo poudari.

Na spodnjih fotografijah so trepalnice z dvema nanosoma maskare. Trepalnice so veliko bolj obarvane kot z enim nanosom, malo bolj podaljšane in odebeljene. Maskara sicer ne naredi wow! trepalnic a kot sem že rekla, za naravno maskaro je zelo dobra. Za naraven videz pa odlična.

Maskara je sicer v prekrasni embalaži, res mi je kjut. :) Sama formula ni preveč mokra, meni je ravno prava. Taka je kot pri tistih zelo mokrih maskarah, ko čakaš, da se malo posuši, ko postane odlična. Maskara včasih malo zlepi trepalnice a nisem opazila, da bi mi jih naredila pajkaste. Po nanosu se suši dlje kot druge in včasih se malo razmaže na spodnjo veko. Zelo preprosto se odstrani in pri tem ne dela nobenih črnih grudic. Maskara sicer ni popolna a se lahko kosa z nekaterimi, ki ne vsebujejo naravnih sestavin. Če iščete ali želite preizkusiti naravno maskaro, potem zagotovo priporočam to! V Sanolaborju stane približno 7€. 

8 komentarjev :

 1. i didn't try this mascara but another from the benecos brand. I do not remember the name actually, but it promised to make lashes super long..well nothing of these happened actually LOL
  anyways was a good mascara..perphaps with a lot of alcohol :D


  kissess

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. That's too bad :/ Yeah well it does have lots of alcohol :P If it's not in my skincare than that's alright, i'm really not that strict when it comes to makeup.. :) x

   Izbriši
 2. Zanimivo :)! Trenutno imam Lancomovo, ampak sem kar malo razočarana... Ko bom nabavljala novo bom prej definitivno prečekirala tole :).

  xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Škoda, da ti ne ustreza :/ Meni gre vedno na živce, če je izdelek drag in mi ne odgovarja.. xx

   Izbriši
 3. que ojos mas bellos... la mascara para pestañas es genial!

  OdgovoriIzbriši
 4. Z dvema nanosoma prou super zgleda :) O bog, sploh nisem vedla da v Sanolaborju tudi maskare prodajajo, ponavadi se v njihove čaje tako zatopim, da si nikoli nisem vzela zares časa za obhod cele trgovine :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Hihi, čaji so res njam! :) Svašta imajo, Sanolabor je prav fajn :) xx

   Izbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.