Desert Essence Tea Tree Oil Deodorant

junij 04, 2013


Nisem si mislila, da bom pisala o deodorantih a tega moram omeniti. Ah pa ti deodoranti, vedno imam probleme z njimi, nikakor mi ne ustrezajo. Glede na to, da kupujem kozmetiko, ki ni testirana na živalih, je iskanje dobrega deodoranta zelo težavno. V drogerijah je nekaj znamk, ki ne testirajo, večina jih je naravnih. Tu se pojavi problem, da deodoranti naravnih znamk niso tako močni kot drugi. Poleg tega nekateri še smrdijo. V zadnjem času sem preizkusila nekaj novih, vsi so bili čisto povprečni. No, ta o katerem bom pisala pa je popolnoma zanič. Vsaj zame, ki se na žalost malo bolj potim.


 Deodorant vsebuje eterično olje čajevca in neem, ki pomagata odpraviti vonj in v kombinaciji s pomirjujočimi sestavinami kot so sivka, kamilica in aloe vera zagotavljajo dolgotrajno svežino.
Desert Essence Tea Tree Oil Deodorant

Prevladuje vonj čajevca pomešanega s sivko ter je brez aluminija. O njem raje sploh ne bi izgubljala besed. Preizkusila sem ga nekajkrat, na meni bo le še danes in nikoli več. Po nanosu me je takoj začel peči s čimer nisem imela nikoli težav, niti po britju ne. Že to je ogromen minus. Pekoč občutek je minil približno po pol ure. Morda bi to še spregledala, če bi deloval. Na žalost ta deodorant ni za nikamor. Uporabljala sem ga le, ko sem bila doma in že ob sedenju za računalnikom, brez fizične aktivnosti mi deodorant ni zdržal nekaj ur, kaj šele cel dan. Raje si ne predstavljam vonjav ob športni aktivnosti. :) Od deodoranta pričakujem, da se nanj lahko zanesem cel dan, potenja seveda ne preprečuje, vonjav pa tudi nočem! Ne ljubi se mi mazati z njim vsaki dve uri, že tako sem malo obsedena s tem. Deodorant odsvetujem. Če nimate težav s potenjem, potem vam bo mogoče všeč, drugače pa ne. Poleg tega tudi vonj ni ravno prijeten. Če ga ne bi kupila preko spleta, ga zagotovo ne bi izbrala. Je eden izmed najslabših deodorantov kar sem jih preizkusila.

Desert Essence Tea Tree Oil Deodorant ingredients

Tako, pa sem spet na lovu za novim deodorantom. Zelo bom vesela kakšnega predloga in vaših izkušenj. :)

6 komentarjev :

 1. I'm really sorry about this deodorant. I think like you, that's its hard to advice or tell any brand but have you tried the GREEN LOVE ones? they're the BEST^^ you should give them a look :)

  Big kisses

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oh unfortunately this brand isn't available in Slovenia, thank you anyway! :D I immediately checked when you mentioned it and i want it all! It looks sooo nice :) xx

   Izbriši
 2. Si že sprobala Fenjalove deodorante? Jaz uporabljam Fenjal Intensive in je super! Ni testiran na živalih, lepo diši in ne popusti:) Res pa je, da ni naraven:/

  Sicer pa naj bi 11. marca v EU prenehali testirati na živali, čeprav se jaz tudi raje držim znamk, ki že pred tem niso testirale:)

  http://www.pesmojprijatelj.si/aktualno/clanek/prodaja-kozmetike-ki-je-testirana-na-zivali-od-marca-prepovedana

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mislim, da sem imela enega enkrat dolgo nazaj pa mi na žalost ni bil nič posebnega:( Vseeno ful hvala, Nina :D

   Ja jaz tudi raje ostajam kar pri istih znamkah kot prej :) Je pa drugače to super in bi lahko že povsod prenehali s tem.. :)

   Izbriši
  2. Ja, res bi lahko. Najbolj me motijo firme kot sta L'Ocittane in Avon, ki sta začela testirat zato, da lahko prodajata na kitajskem trgu:/

   Btw, zelo simpatičen blog:)

   Izbriši
  3. Jaaaa mene tudi! Pa probleme imam tudi s takimi, ki ne testirajo a njihov "lastnik" testira, na primer Melvita/L'Occitane :((

   Hvaaala :D xx

   Izbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.