Desert Essence Thoroughly Clean Face Wash

april 22, 2013

Desert Essence Thoroughly Clean Face Wash

Globinsko čistilo za obraz, primerno za mastno in mešano kožo. Vsebuje olje čajevca, ki deluje antiseptično, awapuhi (havajski beli ingver) in eterično olje kamilice, ki kožo mehčata in pomirjata ter algo mehurjasti bračič, ki kožo navlaži. 
Koža naj bi ob redni uporabi postala bolj sijoča, čistilo naj bi pomagalo pri izboljšanju teksture kože in pojavu mozoljev.
 
Desert

Globinsko čistilo diši po čajevcu in se lepo peni. Uporabljam ga občasno oziroma nekajkrat na teden, ker mojo mešano kožo kar izsuši. Po uporabi je koža "squeaky clean" in nujno potrebna vlažilne nege. Odlično odstrani nečistoče in ličila a za vsak dan se mi zdi čistilo pregrobo. Za mastno kožo je verjetno odlično, ker odstrani vsa olja s kože.  
Glede izboljšanja teksture kože nisem opazila ničesar posebnega, pri zmanjšanju mozoljev pa se mi zdi, da pomaga. Pri uporabi je treba paziti, da ne pride v oči, ker peče in tako ni primeren za odstranjevanje očesnega make-upa.
 
Desert Essence Thoroughly Clean Face Wash Original

Embalaža je 250 ml plastenka na pumpico. Glede na to, da gre za čistilo za obraz, ki se ga porabi malo je embalaža zelo velika. Želela bi, da bi bila manjša, ker sem že kar malo naveličana tega izdelka. Poleg tega je delovanje pumpice zanič. Na začetku je vse delovalo kot je treba, kasneje pa se je čistilo nabralo pri odprtini pumpice in jo zamašilo.

Desert Essence Thoroughly Clean Face Wash pump

Zaradi neuporabne pumpice sem tako v Sanolaborju kupila stekleničko na kapalko in izdelek prelila.

Desert Essence Thoroughly Clean globinsko čistilo

Izdelek ni testiran na živalih, je brez sulfatov, parabenov... Kupila sem ga na iherbu, dostopen je tudi v spletni trgovini Ekobutik.


10 komentarjev :

 1. Spet en fajn izdelek in review od tebe :). Tud jaz sovražim te pumpice, skoraj vse se mi zamašijo! :/

  xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ooo hvala :D Jaa res niso tako fajn kot izgledajo.. xx

   Izbriši
 2. Škoda, da pečejo oči, meni je ravno to najbolj pomembno, da lahko tudi očesni MU očistim :/

  OdgovoriIzbriši
 3. I've been interested in this product, thanks for the review. I think it would be quite annoying that it can't get in your eyes at all!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. You're welcome, I'm glad I could help :D Yes it is annoying!

   Izbriši
 4. Jana res imaš zelo dobre ocene in predstavitve. (: Takoj vem ali se splača probat ali je izguba časa in denarja ter kože.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ooo Evelina hvala! :D me happy :D hehe :) xxx

   Izbriši
 5. That looks intersting, I should try it! :)♥

  http://emilias-recollections.blogspot.fi/

  OdgovoriIzbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.