Izdelki tedna #4

marec 03, 2013

Dr. Scheller - Sea Buckthorn Caring Balm
Dr.Scheller Sea Buckthorn Caring Balm
Negovalni balzam za roke iz rakitovca je odličen za vsakodnevno uporabo. Je ena izmed mojih najljubših krem za roke, pravzaprav so mi všeč vse njihove kreme za nego rok. Z lahkoto se razmaže, takoj se vpije v kožo, ne pušča lepljivega filma, lepo diši ter kožo pusti dobro navlaženo. Odlična krema.

Dr.Scheller Krema za roke
Dr.Scheller Sea Buckthorn Caring Balm IngredientsNYX - Jumbo Eye Pencil - Yogurt, 611
NYX Jumbo Eye Pencil Yogurt
Zelo mehak, kremen in vsestranski svinčnik za oči. Uporabljam ga po celotni veki, v kotičkih oči, na spodnji veki, odličen je kot podlaga za senčila. Svinčnik se odlično zabriše, obenem pa ostane na mestu in se na veki ne spremeni v gubo. Edina negativna lastnost je, da ga je potrebno ošiliti.

NYX Jumbo Eye Pencil Yogurt swatch
NYX Jumbo Eye Pencil Yogurt IngredientsCatrice - Defining Blush - Rosewood Forest, 060
Catrice Defining Blush Rosewood Forest
Rdečilo imam že nekaj časa čeprav se zdi kot, da ga sploh še nisem dobro začela uporabljati. Pravzaprav je najljubše rdečilo te zime. Porabi se ga zelo malo, ker je tako pigmentiran. Poleg tega sem še bolj svetla in ga res ne rabim veliko. Odlično se zabriše, drobi se bolj kot bi si želela, obstojnost tudi ni nič kaj posebnega, je pa barva čudovita. Čeprav se v embalaži ne vidi, vsebuje tudi najbolj drobne delce, ki na koži ustvarijo lep naraven sijaj.
Catrice Defining Blush Rosewood Forest swatch
Catrice Defining Blush Rosewod Forest

4 komentarji :

 1. Tale Catrice je perfect dupe za Tarte Exposed :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Fino :) Moram enkrat sprobat kakšen njihov blush, ker so tako hvaljeni :) No tudi drugih njihovih stvari se ne bi branila :)

   Izbriši
 2. Všeč mi je Catrice rdečilo. Trenutno se trudim ne kupovati preveč rdečil, ampak ga bom dala na listo bodočih nakupov. :)

  OdgovoriIzbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.