MUA

February 04, 2013

Makeup Academy je imel akcijo s 50% znižanjem in brezplačno poštnino in seveda sem mogla naročiti nekaj izdelkov. Na žalost je bilo kar veliko stvari, ki sem jih želela razprodanih in tega, da spletna stran ni dobro delovala sploh ne bi omenjala. Je bilo pa vse zelo lepo zavito in zapakirano v mehurčkasto folijo, kar je vedno velik plus pri spletnem naročanju.
 

Zaenkrat sem preizkusila le šminki in Lip Boom šminka v odtenku Let me know me je popolnoma navdušila. Šminka je mat, temno rdeče - vijolične barve, tak vampy odtenek. Gloss je po drugi strani grozen. Na splošno sem jim izogibam, ta z bleščicami pa je sploh poglavje zase. Vem, da bi jih imela po celem obrazu. No sicer sem pa želela svetlejše odtenke, primernejše za pomlad a tako pač je. Se pa že veselim preizkušanja ostalih zadev in verjetno bom nekatere tudi podrobneje opisala.

Next Post Newer Post Previous Post Older Post Home

8 comments :

 1. Všeč mi je tvoj nakup. Z Undressed paleto boš zelo zadovoljna, meni je zelo všeč. Jaz sem s pomočjo soblogerke Mateje tudi naročila nekaj stvari, ampak žal tudi ni bilo vsega na voljo, kar sem imela na WL.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala:) ja paleta je bila prva na spisku :) res so imeli slabo založeno..

   Delete
 2. Super nakup, sploh paleti sta čudoviti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala :) ja odtenki so prekrasni <3

   Delete
 3. oh i adore the MUA eyeshadow palettes. they are great!

  ReplyDelete
  Replies
  1. yeah i'm so happy i got them :)

   Delete
 4. Vidim da si ti tudi naročala :) Super nakup, paletki sta čudoviti :) Jih imam na WL, pa jih je zmanjkalo preden sem naročila.
  Poročaj kako se ti concealerja obneseta, sem jih gledala pa se nisem mogla odločiti a bi naročila ali ne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Škoda, ker niso imeli paletk tudi zate..ja bom :)

   Delete

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Powered by Blogger.