MUA rdečila

februar 18, 2013

MUA je cenovno dostopna znamka angleških ličil, ki jo pri nas lahko dobimo preko njihove spletne strani ali na licila.si. Glede na ceno so ličila super, nekatera bolj in druga manj. Danes bom pokazala štiri njihova rdečila, ki jih imam.

Blusher - Shade 1, £1
MUA Blusher Shade 1

Svetlo roza barva z majhnimi bleščičastimi delci v zlati in srebrni barvi. Taka barbi roza odtenek. Rdečila še nisem konkretneje preizkusila, ker imam trenutno rajši temnejše barve. Bo počakal do pomladi.

MUA Blusher Shade 1
MUA Blusher Shade 1 Ingredients


Blusher - Shade 6
MUA Blusher Shade 6

Najprej naj povem, da sem mislila, da bo bolj temno roza, "plum" barve. Swatchi na spletni strani niso najbolj zanesljivi. Odtenek 6 je bolj rjav oziroma mareličen kot pa roza ter vsebuje najlepše zlate delce, ki zelo lepo poudarijo lička. Meni je malo preveč svetleč, zato ga rajši nanesem preko kakšnega podobnega odtenka, ker drugače se prehitro poznajo bleščice.

MUA Blusher Shade 6
MUA Blusher Shade 6 ingredients


 Mosaic Blush - English Rose (Shade 3), £2.5
MUA Mosaic Blush English Rose, Shade 3

Rdečilo v obliki mozaika z različnimi roza-mareličnimi odtenki, ki skupaj ustvarijo lep sijaj. Pogosteje kot rdečilo ga uporabljam kot osvetljevalec na licih.

 MUA Mosaic Blush English Rose, Shade 3
MUA Mosaic Blush English Rose, Shade 3 ingredients


Mosaic Bronzer - Natural Glow (Shade 1)
MUA Mosaic Bronzer Natural Glow, Shade 1

Mozaični bronzer rumeno-rjavih odtenkov, ki se prav tako malo sveti. Od vseh mi je še najmanj všeč, ker je zame preveč oranžen.
 
 MUA Mosaic Bronzer Natural Glow, Shade 1
MUA Mosaic Bronzer Natural Glow, Shade 1 Ingredients


 Še swatchi, od leve proti desni: Shade 6, Mosaic Bronzer 1, Mosaic Blusher 3, Shade 1.
MUA Blushes Swatches
MUA Mozaic Blushes Swatches

Rdečila so na koži enake barve kot v embalaži, pigmentiranost je kar dobra, pri stiku s čopičem se malo drobijo, lahko se blendajo, obstojnost je nekje povprečna, nič posebnega. Glede na ceno sem z njimi zadovoljna in zagotovo bi kupila še kakšen odtenek.

6 komentarjev :

 1. Jaz imam prvo rdečilo in mi je zelo všeč. Ostalih pa si nisem naročala, mogoče kdaj drugič. So mi pa najbolj všeč njihove palete, trenutno imam 2 in sta mi obe zelo dobri.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. :) Meni so tudi palete super, trenutno skoz Undressed uporabljam :)

   Izbriši
 2. Mosaic blusher 3 mi zelo lepo zgleda!

  OdgovoriIzbriši
 3. Shade 6 izgleda presenetljivo lep, ko je swatchan! So pa slike na njihovi strani res nezanesljive, jaz vse kar me zanima raje preverim na googlu preden naročim :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja jaz tudi ponavadi vse pregledam ampak zadnjič sem vzela kar je še ostalo. Po swatchih pa so nekateri taki kot ga imam jaz in drugi taki kot kaže na strani. Ampak ja, res je lep tako da ni panike :)

   Izbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.