Alverde Repair Haarbutter

februar 28, 2013

Alverde Repair Haarbutter

Obnovitvena maska za lase z avokadom in karitejevim maslom, primerna za poškodovane in lomljive lase. Maska se ne nanese takoj po šamponiranju las kot je to običajno. Lahko se jo uporablja na dva načina. Pred umivanjem jo nanesemo na suhe lase, pustimo učinkovati 5 do 10 minut in nato speremo. Drugi način je nanos maske po umivanju, na suhe lase, brez izpiranja. Pred nakupom se nisem posebej poglabljala v sestavine ali način uporabe in seveda mi je uspelo, da sem jo prvič preizkusila na mokrih laseh. Najprej sem mislila, da sem je nanesla premalo, saj je kar izginila v laseh. No, potem sem prebrala navodila za uporabo :)
 

Maska je zelo gosta, ni krema ampak maslo. Vonja ne znam opisati, je enak izdelkom iz te linije.
Alverde Obnovitvena maska za lase
Alverde maska za lase

Imam jo že nekaj časa, uporabljala sem jo na oba načina. Pred umivanjem jo imam na laseh kar čez noč. Pri maskah za lase vidim boljše rezultate, če jih imam na laseh dlje časa. Nanesem je kar veliko, predvsem na konice. Obilneje nanesena maska povzroči občutek zlepljenosti, kar me zelo moti. Lasje postanejo zavozalani, suhi, celo malo trdi, nemogoče jih je razčesati. Pred masko zato najprej nanesem kokosovo olje. Občutek je boljši, manj maske ne povzroči tako zlepljenih las. Z lahkoto se spere, ni občutka mastnih las, z uporabo šampona ni potrebno pretiravati. Po uporabi na žalost ne opazim nobenega rezultata. Lasje niso nič bolj mehki, sijoči ali nahranjeni. 

Uporaba maske po umivanju las mi je malce ljubša. Nanesem jo na posušene lase in razporedim po laseh. Pri taki uporabi lasje niso nič zavozlani, postanejo malo mehkejši a še vseeno učinek na laseh ni nič kaj posebnega. Potrebno je tudi paziti pri količini, preveč maske hitro zmasti lase. 
Na splošno mi ni preveč všeč. Glede na to, da gre za maslo sem pričakovala, da bo dobro nahranila lase, kar pa jih na žalost ne.

Alverde Haarbutter ingredients

7 komentarjev :

 1. Izgleda zanimivo... škoda, da ni učinek boljši. Jaz se verjetno tako ali tako ne bi pripravila k nakupu, ker je na 3. mestu sestavin alkohol. Se ga izogibam v velikem loku.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaz se mu tudi poskušam izogibati a mi ne uspe vedno :P

   Izbriši
 2. This looks lovely! x


  www.bowtiedbeauty.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Unfortunately it's not as good as it looks :(

   Izbriši
 3. Super da sem prebrala tole :) Sem si jo mislila kupit, pa tudi verjetno ne bi prebrala zadaj, kako se jo uporablja :)

  OdgovoriIzbriši

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.