Porabljeni izdelki #2

januar 10, 2013

Melvita – Obnavljalni balzam za ustnice v stiku Apicosma, 7.80€
Balzam sem kupila po priporočilu kolegice in kot prvo naj povem, da zelo lepo diši po medu, po čebeljem vosku. Vsebuje karitejevo maslo, arganovo olje, čebelji vosek. Na začetku me je zelo presenetila konsistenca, ki je bolj zrnata zaradi karitejevga masla, sploh, če je bolj mrzlo. Tako malo deluje kot piling in vpliva na slabšo mazljivost, kar me je sprva kar motilo a sem se hitro navadila. Embalaža je kartonasta, premer balzama pa je večji od drugih. Balzam mi je zelo všeč, ustnice odlično nahrani in definitivno ga bom ponovno kupila. Argana – Piling za telo z arganovim oljem
Piling iz arganovega olja in soli, ki sem ga dobila v eni nagradni igri. Ni me preveč navdušil, enak piling lahko naredim tudi sama. Čeprav obožujem olja in jih uporabljam za lase, obraz, telo, mi je tale izdelek čisto preveč masten. Res da koža postane mehka a po uporabi sem mogla vedno uporabiti še gel za tuširanje. Prav tako so kristali morske soli meni preveliki in pregrobi. Tako, da izdelka ne bom kupila ponovno.Giovanni – Smooth As Silk, Deep Moisture Shampoo, ~4.5 € (5.73$)
Naj povem, da sem bila sprva res navdušena nad izdelkom in mislila, da sem našla odličen šampon, sčasoma pa se je moje navdušenje zmanjšalo. Šampon sicer ni tako slab, vredu očisti lase, za naravni šampon se odlično peni, dobro diši. Sprva mi je dobro navlažil lase, kasneje pa se je ta učinek zmanjšal in sem mogla nanesti večjo količino balzamo. Glede na to, da naj bi bil šampon zelo vlažilen sem bila po dolgotrajni uporabi kar razočarana, je pa res, da imam barvane blond lase in potrebujem vlažilnejše produkte. Verjetno bi bil za nebarvane lase odličen, sama pa šampona ne bom kupila ponovno.Giovanni – Smooth As Silk, Deeper Moisture Conditioner, ~4.5€ (5.73$)
Zelo všečen balzam, dokaj goste konsistence, ki lase super navlaži in jih naredi mehke ter sijoče. Bi zagotovo ponovno kupila. 


Ni komentarjev :

Objava komentarja

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.