Alverde - XXL Volume Mascara

januar 16, 2013
Želela sem preizkusiti kakšno naravno maskaro, ker me včasih zaradi maskare pečejo oči. Vzela sem maskaro za volumen, na žalost to, ki ima največjo krtačko. Sploh ne vem kaj mi je bilo, saj imam kratke trepalnice in velike krtačke niso ravno najboljša izbira, ker otežujejo nanos. Sploh za spodnje trepalnice je maskara popolnoma neprimerna. Kar me moti je, da na krtački ostane zelo veliko izdelka, ki ga je potrebno obrisati, ker drugače zelo zlepi trepalnice.
Moje naravne trepalnice in zavihane na drugi sliki.En nanos maskare.Trije nanosi.

Maskara mi minimalno obdrži zavihanost trepalnic. Pri enem nanosu je še kar vredu, z večkratnimi se to poslabša. Trepalnice zlepi, meni je preveč mokra in tega, da sem bila čisto črna po vekah sploh ne bom omenjala. Je pa res, da je zelo črna.
Maskara je primerna za nevtralen, dnevni make-up, za tiste, ki imajo dolge trepalnice in ne potrebujejo ali želijo prevelikega učinka. Meni ni všeč, ker imam rada bolj poudarjene trepalnice in maskare zagotovo ne bom kupila ponovno. Verjetno jo bom še kdaj uporabila, vsaj skupaj s katero drugo maskaro ali pa ko se bo malo strdila. Ali pa bo kar obležala v predalu dokler je ne bom vrgla stran.


Ni komentarjev :

Objava komentarja

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.