Porabljeni izdelki #1

december 24, 2012

Izdelki, ki sem jih nedavno porabila.


Melvita - Organska cvetna vodica prave sivke, 14€

Dobra vodica oziroma hidrolat, ki sem ga uporabljala zjutraj in zvečer, poleti tudi kdaj čez dan za osvežitev obraza. Zelo všeč mi je embalaža na razpršilo, saj tako za nanos ne potrebujem vate, ki je za nanos tonika res ne maram, ker gre več tekočine na vato kot pa na kožo. Izdelek sem porabila že pred nekaj časa in nekih konkretnih učinkov na koži se ne spominjam, vseeno pa sem ga rada uporabljala, predvsem zaradi vonja sivke. Izdelka ne bom ponovno kupila, ker vsebuje alkohol, ki lahko izsušuje kožo. Alternativo sem našla v Bioparkovem hidrolatu in doma narejenem toniku iz zelenega čaja.Sophyto - Naravna čistilna pena, 7.50€ (50 ml)

Po branju nadvse pozitivnih komentarjev o tej peni sem naročila tako mini kot tudi original embalažo izdelka saj sem bila prepričana, da bo super. Vonj je naraven, meni ne diši, a ni moteč, konsistenca pene je super, na koži se lepo razporedi. Ker gre za naraven izdelek, ne vsebuje sulfatov, kar pomeni, da se izdelek dodatno ne peni ampak na koži izgine oziroma se kar stopi. Odstrani se z lahkoto, koža po uporabi ni zategnjena. Glede odstranjevanja make-upa težko rečem kaj konkretnega, saj ga najprej odstranim z oljem in nato celoten obraz umijem še s čistilnim sredstvom. Pena naj bi globinsko očistila in zmanjšala pore, kar na žalost pri meni ni delovalo. Priznam, da sem pričakovala več, predvsem čistejšo ter bolj sijočo kožo, zato nakupa zaenkrat ne bom ponovila.100% Pure - Krema proti podočnjakom s kavnimi zrni, 20€ 

Odlična kremica za predel okrog oči. Moja porabljena krema je še v stari embalaži, ker sem jo imela zelo dolgo časa in izdelka, kljub redni uporabi, kar ni in ni zmanjkalo, pravzaprav jo je še malo ostalo. Krema super navlaži in nahrani kožo ter se kar dobro vpije v kožo. Pomagala naj bi proti podočnjakom, kar pri meni ne drži. Nad tem sem bila sprva razočarana a po daljši uporabi mi je postalo vseeno, ker je toliko boljša pri vlaženju kože. Krema je gostejše konsistence, se lepo razmaže, vonj pa mi ni preveč všeč, nekakšna mešanica med kavo in kakavom. Izdelek sem že ponovno kupila, tokrat v manjši embalaži (14 ml, 10€), ker se kreme porabi zelo malo in nočem da se krema predčasno pokvari.


Desert Essence - Hranilen kokosov balzam, 10.99€ 

Pred kakšnim mesecem sem ponovno odkrila ta balzam, ki se je skrival v ozadju omarice in čakal, da ga porabim in moram reči, da sem ponovno navdušena nad njim. Kot prvo naj povem, da so moji lasje barvani na blond, kar pomeni suhe konice, ki pa jih balzam uspešno izboljša. Tekstura je bolj gosta, kar mi je zelo všeč, porabi se malo, zelo dobro navlaži lase, ki se po uporabi tudi lažje razčešejo. Lasje ostanejo mehki in zelo dišeči po kokosu, vonj se tudi dobro obdrži na laseh. Uporabljala sem ga skupaj s šamponom iz iste linije, ki sem ga že vrgla stran, ker šampon vedno porabim prej kot balzam. Trenutno želim preizkusiti še nekatere druge izdelke a nakup bom zagotovo ponovila, tokrat preko iherb.com, kjer stane približno 4.5€ (6.05$). 
Ni komentarjev :

Objava komentarja

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.