100% Pure

december 05, 2012


Dolgo sem želela preizkusiti 100% Pure linijo za telo in za rojstni dan sem prejela peno za tuširanje in kremo za telo, ki ju bom malo bolj predstavila.100% Pure Vlažilna pena za prhanje medeni mandelj, 16€

Vlažilna pena za prhanje z nežnimi naravnimi čistili temeljito očisti kožo in jo neguje z vitamini, antioksidanti in sadnimi izvlečki. Vsebuje acai in goji jagode, zeleni čaj, hialuronsko kislino in aloe vero, ki poskrbita, da je koža temeljito navlažena tudi po prhanju. 
Tak je opis izdelka na embalaži s čimer bi se kar strinjala. Glede na to, da izdelek ne vsebuje grobih detergentov je koža po uporabi navlažena in ne suha. Verjetno bi bil minus za nekatere ta, da se izdelek na koži dodatno ne peni ampak se spremeni v nekakšen film, ki se spere z vodo. Zelo všeč mi je sama plastična embalaža na pumpico, ki je ravno prav velika. Izdelka je ogromno, 502 ml, kar bom imela zelo dolgo. Prva stvar, ki me je pritegnila pa je bil vonj. Čudovit vonj, bolj sladek,  spominja me na marcipan, v resnici pa diši še veliko lepše.


100% Pure Negovalna krema za telo medeni mandelj, 16€

Hranilna veganska krema za telo vabljivo diši ter mehča in hrani vašo kožo z organskimi sadnimi olji. Vsebuje avokadovo in kakavovo maslo, antioksidante in vitamine iz jagodičevja, ki ščitijo pred prezgodnjim staranjem. 
S kremo za telo sem še bolj zadovoljna kot s peno. Konsistenca kreme je na prvi pogled malo podobna maslu, gre za bolj gosto, bogato kremo, ki pa se čudovito razmaže in vpliva na to, da se izdelka porabi zelo malo. Krema se hitro vpije, kožo pusti lepo sijočo in nahranjeno, a ne mastno. Vonj je sprva kar intenziven, meni zelo všečen, ki pa se lepo razdiši. Embalaža je klasična, plastična  plastenka oziroma tubica, ki drži 236 ml proizvoda.Izdelka nista testirana na živalih, sta brez umetnih parfumov in narejena iz organskih sestavin.

Izdelka bi gotovo še kdaj kupila, posebej kremo za telo, ki je super. Pena prav tako a ponavadi kupim cenejše izdelke za tuširanje. Je pa zelo lepo darilo. Po svojih izkušnjah lahko rečem, da sta primerna za suho kožo. Nakup, predvsem kreme, definitivno priporočam, lahko izbirate med številnimi vonji in izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.


Ste že preizkusili izdelke 100% Pure, kakšni se vam zdijo?

Ni komentarjev :

Objava komentarja

Design by Small Bits of Loveliness. Header by InstantLogo. Zagotavlja Blogger.